Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řidič nadýchal přes 2 promile

ÚSTÍ NAD LABEM - Opilý řidič naboural do silničních svodidel. 

Dopravní policisté v neděli kolem 15 hodin odpoledne na Střekově řešili dopravní nehodu 27letého řidiče vozidla Ford Eskort. Tento řidič vlivem nepřiměřené rychlosti vyjel s vozidlem mimo komunikaci, kde narazil do konstrukce silničních svodidel. Naštěstí nikdo nebyl zraněn. Při dechové zkoušce mu policisté naměřili 2,53 promile alkoholu. Tento muž se tak dopustil trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 6 měsíců do 3 let, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Krádež nafty
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci ze soboty na neděli v obci Řehlovice z nádrže zaparkovaného tahače návěsu odcizil 600 litrů nafty. Způsobená škoda se pohybuje kolem 24 tisíc korun..

Vloupání do prodejny
Dosud neznámý pachatel se krátce po půlnoci v centru města vloupal do prodejny barvy laky, ze které následně odcizil 40 kusů různých barev ve spreji. Majiteli tak vznikla škoda kolem 8 tisíc korun.

Další okradená babička
Neznámý zloděj využil nepozornosti poškozené 81leté seniorky a v prodejně s potravinami v centru města jí z nákupního vozíku odcizil zavěšenou nákupní tašku s peněženkou. Seniorka tak přišla o finanční hotovost, doklady a klíče od bytu.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 11.10.2011
 

vytisknout  e-mailem