Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řidič nadýchal přes 3 promile

ÚSTÍ NAD LABEM - Opilý usedl za volant a způsobil nehodu. 

Dopravní policisté šetří dopravní nehodu, která se stala v neděli kolem půl osmé večer v Neštěmicích na sil.č.I/62 (UL-DC). Dle výpovědi 24letého řidiče vozidla Renault Magane Scenic, který při projíždění levotočivé zatáčky vlivem nepřiměřené rychlosti nezvládl řízení vozidla, vyjel mimo komunikaci, kde narazil do plastového patníku, svodidel a následně se přetočil na střechu. Při dopravní nehodě nedošlo naštěstí k žádnému zranění. Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku, která byla pozitivní s výsledkem 3,06 promile alkoholu. Způsobená škoda se pohybuje kolem 90 tisíc korun a tento řidič je podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky.

Krádež vozidla
Z neděle na pondělí došlo v ulici Pincova ke krádež vozidla Š-Fabie, kdy majitel nechal ve vozidle pravděpodobně zastrčené klíčky. Jednalo se o vozidlo speciálně upravené pro postižené. Ústečtí policisté ihned po vozidle vyhlásili celostátní pátrání, kdy se toto vozidlo na základě spolupráce s litoměřickými kolegy podařilo i s 29letým pachatelem v obci Podsedice vypátrat. Krátce na to bylo vozidlo vráceno majiteli.

Obviněn z loupeže
Policejní komisař sdělil obvinění 18letému mladíkovi z trestného činu Loupeže. Obviněný koncem měsíce března v budově hlavního nádraží krátce po 22 hodině přepadl poškozeného (22) a odcizil mu kapesní MP3 přehrávač a fotoaparát. Poškozený utrpěl drobná poranění a musel být ošetřen v nemocnici. Za uvedené jednání obviněnému hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 2 do 10 let.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 3.4.2012

vytisknout  e-mailem