Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řidič pod vlivem alkoholu

ÚSTÍ NAD LABEM - Policisté v nočních hodinách zastavili 39letého řidiče, který nadýchal přes 2 promile alkoholu. 

Policisté ze Severní Terase v sobotu krátce před jednou hodinou v noci kontrolovali 39letého řidiče vozidla Nissan Micra. Při této kontrole bylo zjevné, že řidič před jízdou pil alkohol, což také potvrdila dechová zkouška. Řidič nadýchal 2,23 promile alkoholu. V současné době je podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Krádež elektrocentrály a čerpadla
Dosud neznámý pachatel v pátek v brzkých ranních hodinách z areálu společnosti odcizil elektrocentrálu zn. Honda a čerpadlo. Způsobená škoda se pohybuje kolem 75 tisíc korun.

Krádež dvou kamer
Všebořičtí policisté vyšetřují případ krádeže dvou profi kamer. Dosud neznámý pachatel se v průběhu čtyř dnů od 6.-10.4. vloupal do kanceláře na Zimním stadionu a odcizil dvě kamery zn SONY HVR-Z7E a SONY HVR-A1P. Svým jednáním tak způsobil škodu kolem 122 tisíc korun.

Z vozidla zmizely sedačky
Dosud neznámý zloděj se v průběhu noci z 9.-10.4. na Severní Terase v ulici Hornická vloupal do zaparkovaného vozidla VW Sharan. Z tohoto vozidla následně odcizil řadu zadních dělených sedadel. Majiteli tak vznikla škoda kolem 48 tisíc korun.

Ústí nad Labem 12. dubna 2010

vytisknout  e-mailem