Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řidič z místa nehody ujel

CHOMUTOVSKO - Pomůžete policistům objasnit dopravní nehodu? 

Policisté šetří dopravní nehodu, ke které došlo v úterý 22. února v 11:25 hod. v Jirkově, na místní komunikaci (tzv. Krušnohorském obchvatu), poblíž křižovatky s ulicí SNP. Dosud nezjištěný řidič vozidla značky Škoda Superb narazil do levé boční části zaparkovaného vozidla značky Škoda Octavia, zelené barvy. Po nehodě řidič nezastavil a z místa odjel.

Vozidlo značky Škoda Superb bylo v provedení kombi, černé nebo tmavě šedé barvy, na střeše mělo mít stříbrné střešní nosiče. V důsledku střetu se zaparkovaným vozidlem by mělo mít poškozené pravé přední mlhové světlo, pravý přední blatník, dveře spolujezdce a zpětné zrcátko. Na pravém předním disku kola by mu měl chybět plastový ozdobný kryt.

Za účelem objasnění popsané nehody žádáme tímto případné svědky, nebo osoby, které by měly poznatky k samotnému vozidlu Škoda Superb nebo jeho uživateli, by se obrátili na Dopravní inspektorát PČR Chomutov, nám. T. G. Masaryka 3100, tel.: 974 447 250 nebo na linku 158. Na policii se mohou obrátit také řidiči, kteří v uvedené době projížděli ulicí Pod Břízami, mezi Krušnohorskými službami, a.s. a restaurací City, jejichž vozidla jsou vybavena kamerami a mohli by tak poskytnout videozáznam z místa.

Za spolupráci děkujeme.

por. Mgr. Miroslava Glogovská

tisková mluvčí

Chomutov 28. února 2022

vytisknout  e-mailem