Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řídili v zákazu

LOUNY - Hrozí jim až tři roky vězení. 

Ve zkráceném přípravném řízení sdělili policisté podezření 43letému muži z Příbramska z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Podezřelý řídil motorové vozidlo i přesto, že mu byl rozsudkem OS v Příbrami vysloven zákaz řízení na dobu 18 měsíců, který nabyl právní moci dne 24. 12. 2016. U řidiče kontrolovaného policejní hlídkou v Lubenci nezjistili policisté požití alkoholu či jiných omamných látek.

Ze stejného trestného činu sdělili policisté podezření i 48letému muži z Lounska. Ten řídil v Postoloprtech osobní automobil, ač má Okresním soudem v Lounech uložen zákaz řízení všech motorových vozidel na dobu od 15. 3. 2016 do 15. 3. 2018. Oběma podezřelým nyní hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

Vloupání do chatky

Do zahrádkářské kolonie v ulici Libočanská cesta v Žatci vnikl v minulých dnech dosud nezjištěný pachatel. Vloupal se do jedné chatky, z níž odcizil dva rybářské pruty včetně navijáků. Svým jednáním tak způsobil škodu za 2 500 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádeže a porušování domovní svobody, po pachateli pátrají.

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 4. ledna 2017

 

 

  

vytisknout  e-mailem