Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řízení měl zakázané

TEPLICE - Při couvání naboural; Vandal poškodil BMW... 

Řízení měl zakázané
     Až k tříletému vězení může být odsouzen 36letý muž, který se stal v Bílině účastníkem dopravní nehody. Při couvání vjel na hlavní komunikaci, kde se střetl s projíždějícím vozidlem. Nehoda, která se neštěstí obešla bez zranění, ale bude mít zřejmě dohru u soudu. Policisté totiž zjistili, že muž má vysloven zákaz řízení motorových vozidel, je proto podezřelý ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.
 
Vandal poškrábal BMW
     Škodu za 40 tisíc korun způsobil neznámý pachatel, který nezjištěným předmětem úmyslně poškrábal lak zaparkovaného vozidla tovární značky BMW. Policisté nyní budou zjišťovat, co bylo příčinou jednání vandala, který je podezřelý z přečinu poškození cizí věci. Za ten mu hrozí v případě dopadení až jeden rok za mřížemi.
 
Odstavené vagony zaujaly zloděje
     Celkem šestnáct litinových krytů ložisek kol odcizil neznámý pachatel v katastru obce Chotějovice. Lapka demontoval kovové součástky z odstavených vagonů, celková škoda byla vyčíslena na dvacet tisíc korun. Po pachateli i odcizených nyní pátrají policisté, kteří ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádeže.
 
Vloupání do sklepa
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se vloupal do sklepních prostor panelového domu v Řetenicích. Zloděj ze sklepní kóje následně odcizil dvě jízdní kola a lyžařské boty v celkové hodnotě osm tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který lze podle trestního zákoníku uložit trest odnětí svobody až na dvě léta.
 
 
Teplice, 7. 7. 2011, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí PČR ÚO Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz
 
 
 
 

vytisknout  e-mailem