Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Rozbitá okna

CHOMUTOV - Vandal poškodil okna u firmy, Kabelka se našla, Drogy ve sklepě.... 

Rozbitá okna
Jirkovští policisté pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který v měsíci prosinci letošního roku rozbil ve strupčické firmě okna. Oprava celkem 16ti poškozených oken si vyžádá nejméně 15 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z trestného činu poškození cizí věci.

Kabelka se našla
Na chomutovské policejní oddělení se obrátila žena z okresního města a oznámila zmizení své kabelky. Tašku si nechala položenou u vstupu do domu v ulici Kamenná a neznámý zloděj ji sebral. Při výpovědi uvedla, že kromě tašky přišla i o mobilní telefon, dioptrické brýle, deštník, osobní doklady a další věci v celkové hodnotě 25 tisíc korun. Pátrání po pachateli mohli policisté nyní odložit. Taška byla nalezena a v pořádku se všemi věcmi vrácena majitelce.

Drogy ve sklepě
Obvinění z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy si převzala od kadaňských kriminalistů 51letá žena z Klášterce nad Ohří. Ve sklepním prostoru rodinného domu pěstovala zakázanou rostlinu konopí. Při domovní prohlídce policisté zajistili nejen rostliny v počtu 115 kusů v různé fázi růstu, ale i sušený materiál a drť z konopí. Rostliny a vybavení pěstírny budou zaslány ke znaleckému zkoumání. Ženě hrozí v případě odsouzení peněžitý trest nebo může skončit až na pět let za mřížemi.

Myslivci přišli o posed
Během uplynulého víkendu poškodil kdosi myslivecký posed, který byl umístěný v lesním prostoru nad obcí Výsluní. Myslivcům vznikla škoda ve výši 15 tisíc korun. Po totožnosti neznámého vandala nyní pátrají policisté z Vejprt, kteří skutek vyšetřují jako poškození cizí věci.

16. prosince 2014
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz


 

vytisknout  e-mailem