Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Sladkému neodolal

LITOMĚŘICE – Nebylo to poprvé... 

Podezření pro trestný čin krádeže bylo na sklonku uplynulého týdne sděleno 19letému muži ze Štětí. Mladík byl přistižen při krádeži čokoládových tyčinek v jedné z místních prodejen. Policisté následnou kontrolou zjistili, že mladík nekradl poprvé. V období posledních tří let byl za nezákonné jednání obdobného charakteru třikrát pravomocně odsouzen. Nyní mu hrozí až tříleté vězení.

Garáž odolala

Po neznámém pachateli, který se pokusil vloupat do garáže v Lovosicích, pátrají policisté z místního oddělení. Garáž sice odolala, ale došlo k poškození vstupních vrat a postranních dveří. Škoda je vyčíslena na více než 8 tisíc korun. Pro podezření ze spáchání trestných činů pokusu krádeže vloupáním a poškození cizí věci hrozí neznámému pachateli v případě dopadení až dvouleté vězení.

Na zahradu pro sudy

Až dvouleté vězení hrozí neznámému lapkovi za krádež plastových sudů. Po sešlapání oplocení vnikl na oplocenou zahradu nedaleko obce Přestavlky a odnesl čtyři velké plastové sudy modré barvy za více než 1 tisíc korun. Ve věci již byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

Litoměřice, 21. 5. 2015, nprap. Pavla Kofrová
Oddělení tisku a prevence Litoměřice
tel.: +420 974 436 208
+420 724 101 966
e-mail: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz
 

vytisknout  e-mailem