Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Smrtelná nehoda

TEPLICE - Smrtelná nehoda, Boty jsou v kurzu... 

Smrtelná nehoda
 
V úterý ráno kolem půl osmé ráno došlo v teplickém okrese ke smrtelné dopravní nehodě. Řidič osobního auta Opel zastavil u okraje silnice III. třídy (sjezd z dálnice Teplice-Ústí nad Labem na obec Rtyně nad Bílinou), kde si chtěl odskočit. Když se vracel zpět ke svému vozidlu, přijíždělo k němu nákladní auto řízené 31letým mužem z Litoměřic. Ten se za snížené viditelnosti plně nevěnoval řízení a vozidlo i s mužem přehlédl. Došlo k nárazu, kdy byl těžce zraněn řidič osobního vozu. Rychlou záchrannou službou byl převezen do ústecké nemocnice, kde však svým zraněním podlehl. Na vozidlech vznikla škoda 90 tisíc korun. Řidič nákladního auta je podezřelý z trestného činu usmrcení z nedbalosti. Případ je nadále v šetření.
 
Boty jsou v kurzu
 
Tento týden došlo k vloupání do sklepní kóje v panelovém domě v Krupce. Neznámý pachatel poškodil kovové zárubně vstupních dveří do sklepních prostor a vnikl do sklepní kóje, kde odcizil několik kusů drogistických prostředků, 2 páry pracovních bot a tašku s nářadím. Na odcizených věcech způsobil škodu téměř 5 000,-Kč a na poškozených dveřích 300,-Kč. V případě dopadení zloděje mu hrozí za trestné činy porušování domovní svobody a krádeže vloupáním až dvouletý trest odnětí svobody.
Druhý pár obuvi byl odcizen v jednom z obchodů nákupního centra v Teplicích. Podezřelá 30letá žena si vložila do svého batohu pánské zimní boty a následně prošla pokladní zónou, aniž by zaplatila. Následně byla zadržena pracovnicí obchodu a boty dobrovolně vrátila. Jelikož již byla v minulosti za krádeže potrestána, bylo jí sděleno podezření z krádeže.
 
 
 por.Bc.Ilona Novotná
21. ledna 2010

vytisknout  e-mailem