Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Sobotní shromáždění v Duchcově

TEPLICE - Zpráva k bezpečnostnímu opatření. 

     Na sobotu 24. srpna 2013 od 15:00 hodin je na náměstí Jiřího z Poděbrad v Duchcově svoláno shromáždění občanů a příznivců Dělnické strany sociální spravedlnosti. Následně je oznámen pochod ulicemi Městské příkopy, Husova, Skladištní, nám. Legií a zpět ulicemi Skladištní a Lípová na nám. Jiřího z Poděbrad, kde má proběhnout shromáždění a projevy řečníků. Ve stejný den mají v Duchcově proběhnout další shromáždění za pokojné soužití občanů.  
     V souvislosti s plánovaným shromážděním jsme přijali bezpečnostní opatření k zajištění veřejného pořádku a eliminaci možných bezpečnostních rizik. Dění ve městě a veškeré zprávy týkající se plánovaných akcí průběžně monitorujeme a  vyhodnocujeme. Počet policistů, kteří se budou na opatření podílet, jejich výstroj a výzbroj a další nasazená technika odpovídá informacím, které máme v tuto chvíli k dispozici. Konkrétní čísla nebudeme zatím z taktických důvodů sdělovat, v ulicích  samozřejmě bude zvýšený počet policistů a připravena bude i pořádková jednotka.
     Bezpečnostního opatření se zúčastní také policisté z antikonfliktního týmu, jejichž nasazení na podobných akcích je standardním postupem k předcházení případným konfliktům.
     Upozorňujeme občany, aby na trase plánovaného pochodu v den jeho konání neparkovali motorová vozidla, důsledně dodržovali dopravní značení a respektovali pokyny policistů. 
 
 
Teplice, 23. 8. 2013, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí
Preventivně informační skupina Teplice
tel. č. 974 439 207
email: pistp@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem