Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Spravedlnosti neutekl

LITOMĚŘICE – Řidič se snažil prchnout; Vloupání do domu; Kradl mince z vysavače… 

Spravedlnosti neutekl
Spravedlnosti daleko neutekl řidič, který ve středu v dopoledních hodinách řídil v obci Vědlice vozidlo Honda Accord. Ačkoli není držitelem žádného řidičského oprávnění a má uložen zákaz řízení motorových vozidel, byl spatřen policejní hlídkou při řízení motorového vozidla. Po zastavení vozidla se snažil před hlídkou uprchnout, ale to se mu nepodařilo. 26letému muži bylo téhož dne sděleno podezření ze spáchání trestného činu Řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění.
 

Vloupal se do vysavače
Neznámý pachatel se vloupal během víkendu v Roudnici nad Labem na čerpací stanici pohonných hmot do automatu vysavače. Vypáčil dvířka vysavače a odcizil zásuvku s kovovými mincemi. Škoda na poškození vysavače je vyčíslena na 5 tisíc korun a kolik si lupič odnesl peněz, bude zjištěno dodatečnou inventurou. Policisté pátrají po neznámém pachateli, který je podezřelý z trestného činu Krádež vloupáním a Poškozování cizí věci.
 

K vloupání použil sekyru
Začátkem týdne se vloupal neznámý pachatel do domu ve Vědomicích. K vloupání použil sekyru, se kterou rozbil dvojitou skleněnou výplň bezpečnostního skla dveří vedoucích na terasu. Dům prohledal a odcizil elektroniku, výpočetní techniku a elektrospotřebiče. Škoda je odhadnuta na více jak 200 tisíc korun. Roudničtí policisté případ šetří pro podezření z trestného činu Krádež vloupáním a Porušování domovní svobody. 
 

vytisknout  e-mailem