Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Stačila chvilka

LITOMĚŘICE – Pokušení neodolal; Nevyžádaná těžba; Okradl spícího… 

Až dvouleté vězení hrozí 22letému mladíkovi, který si počátkem měsíce srpna tohoto roku přivlastnil cizí mobil. Při návštěvě jedné z litoměřických restaurací neodolal pokušení při pohledu na odložený, nikým nehlídaný telefonní přístroj a přivlastnil si jej. Na základě operativního šetření policisté mladého muže zanedlouho vypátrali a ve zkráceném přípravném řízení mu sdělili podezření pro trestný čin krádeže
 

Nevyžádaná těžba
 

V uplynulých dnech přijali lovosičtí policisté oznámení o krádeži stromů u obce Přestavlky. Neznámý pachatel vykácel v lesním porostu téměř tři desítky vzrostlých stromů a vytěžené dřevo následně odvezl. Majitel pozemku vyčíslil škodu na více než 10 tisíc korun. Po pachateli krádeže policisté nyní pátrají.
 

Okradl spícího
 

Chvilka spánku v jedné z lovosických restaurací přišla poškozeného draho. Vyhlédl si ho neznámý lapka, který využil situace a spícímu nepozorovaně odcizil vedle něj odložený batoh s peněženkou, finanční hotovostí a osobními doklady. Policisté nyní po neznámém nepoctivci pátrají pro podezření ze spáchání trestného činu.
 

Litoměřice, 28. 8. 2015, nprap. Pavla Kofrová
Oddělení tisku a prevence
tel.: +420 974 436 208
+420 724 101 966
e-mail: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz
 

vytisknout  e-mailem