Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Statistika dopravní nehodovosti

LOUNY – Nehodovost, DN alkohol, Vloupání do dílny, Krádež motocyklu  

Statistika dopravní nehodovosti
Minulý  týden se v okrese Louny událo celkem 27 dopravních nehod s devíti těžkými a 25 lehkými zraněními. Škoda byla vyčíslena  na 4 967 000 Kč. O víkendu bylo  hlášeno 14 dopravních nehod  se dvěmi těžkými a šesti lehkými zraněními. Škoda 1 205 000 Kč.

DN pod vlivem alkoholu
Dne 25. července 2009 v 18:15 hod došlo k dopravní nehodě poté, když řidič jedoucí s vozidlem Chrysler po ulici Svatováclavské v Žatci ve směru od kina plně se nevěnoval řízení vozidla a nestačil včas zareagovat na před sebou stojící vozidlo Škoda Octavia, jehož řidič se právě chystal s vozidlem couvat mezi zaparkovaná vozidla. Řidič Chrysleru nedokázal střetu zabránit a naboural přední pravou stranou vozidla do zadní levé strany vozidla Škoda Octavia. Dále byla u tohoto řidiče provedena dechová zkouška přístrojem Dräger a tento v dechu řidiče vykázal nejprve 1,76 promile a opakovanou zkouškou dále 1,66 promile alkoholu. Způsobená škoda byla vyčíslena na 100 000 Kč.

Vloupání do dílny
Čtyři obvinění si převzali usnesení o zahájení trestního stíhání dle § 160/1 trestního řádu pro trestný čin „Krádeže“, kterého se dopustili tím, že v době od 9. 1. do 12. 1. 2009 v obci Buškovice vnikli na pozemek budovy Výchovného ústavu Buškovice do tzv. truhlárny, odkud dále vnikli po vytržení mříže ze zdi otevřeným oknem do budovy dílny, kde z místnosti pro mistra odborného výcviku odcizili pracovní nářadí. Celková škoda byla vyčíslena na 24 000 Kč.

Krádež motocyklu
Dne 22. 7. 2009 sdělili policisté podezřelému, podle § 179b odstavec 3 trestního řádu, podezření ze spáchání trestného činu „Krádež“, kterého se dopustil tím, že v době od 2. 7. do 3. 7. 2009 bez použití násilí odcizil z garáže domu v Černochově malý motocykl zn. JAWA Babeta, tm. zelené barvy. Způsobená škoda byla vyčíslena na 7 000 Kč.
 

vytisknout  e-mailem