Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Stopař zlodějem

TEPLICE - Nepovedená krádež, Viděli jste nehodu? 

Stopař zlodějem
 
Na špatného stopaře narazil v lednu 57letý muž z Děčína. Ten nabral do svého auta stopujícího 42letého muže z Mladé Boleslavi. Když stopař vystupoval z vozidla v okrese Krupka, vytrhl z palubní desky vozidla držák s mobilním telefonem v hodnotě 8 tisíc korun. Poté místa utekl neznámo kam. Nyní se podařilo krádež objasnit a podezřelému muži bylo sděleno podezření z krádeže, a to přímo ve věznici v Horním Slavkově, kam byl mezi tím umístěn do výkonu trestu za jiný skutek.
 
Nepovedená krádež
 
Neznámý pachatel  vylezl na venkovní parapet ve výšce 1 metru u přízemního bytu v Duchcově. Otevřel nezajištěné okno, nahnul se do místnosti ložnice a z okenního parapetu se pokusil odcizit plastovou misku s bižuterií. Přitom byl vyrušen majitelkou bytu,proto věci odhodil pod okno na zem a z místa utekl. Po zloději policisté pátrají.
 

Viděli jste nehodu? 

Dne 3. dubna 2011 v 20:55 hod. V Teplicích v ulici Hřbitovní jela cyklistka po kruhovém objezdu ve směru od Nákladní ulice. Zde došlo ke střetu s osobním vozidlem Citroen rz 6U0 1276, jehož řidič jel ve stejném směru a z kruhového objezdu odbočoval vpravo na silnici I/8. Při střetu utrpěla cyklistka zranění s dobou léčení cca 3 měsíce. Dopravní policisté hledají svědky nehody, kteří by mohli sdělit nějaké informace. Kontaktovat policisty můžete na lince 974439260 nebo přímo v sídle Dopravního inspektorátu, v ulici Husitská č. 5.
 
 
Teplice, 12. dubna 2011, por.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem