Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Stopaře už nesveze

TEPLICE - Neopatrná řidička; Na skládce se kradlo... 

Neopatrná řidička
    Policisté dopadli stopaře, který začátkem prosince okradl neopatrnou řidičku. Ta muže svezla do Krupky, kde vystoupil. Až následně zjistila, že jí během jízdy ze zadního sedadla kde seděl, sáhl do přihrádky levých předních dveří, ze které jí odcizil peněženku s doklady, finanční hotovostí a platební kartou. Celkem způsobil škodu 3000 korun. Teď policisté muži sdělili podezření z trestných činů krádeže a neoprávněného držení platební karty, za které může jít až na dva roky za mříže.
 
Na skládce se kradlo
   Policisté vyšetřují krádež nafty, ke které došlo na skládce v Modlanech. Neznámý pachatel vnikl do nádrže pracovního stroje zn. Compactor a odcizil 120 litrů motorové nafty. Celkovou škodu vyčíslila firma vlastnící stroj na 3600 korun. Pokud se podaří pachatele dopadnout, hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta nebo peněžitý trest.
 
Krádež v Bílině objasněna
     Zloděj, který koncem října v prostorách Dolu Bílina vnikl do skříňových nástaveb u čtyř zaparkovaných nákladních vozidel a odcizil kabely, vodiče a svářecí agregát a způsobil tak škodu přesahující 40 tisíc korun byl dopaden. Policisté mu sdělili podezření z trestného činu krádeže a 30 letý lapka z Bíliny teď bude čekat na verdikt soudu, který ho může potrestat až dvouletým vězením.

vytisknout  e-mailem