Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Střet chodce s autem

LOUNY - Senior byl převezen do nemocnice. 

V úterý, krátce před jedenáctou hodinou dopoledne, vyjížděli policisté k dopravní nehodě mezi osobním vozidlem zn. Kia Magentis a chodcem. Ke střetu došlo na ulici Obránců míru v Žatci, kde senior (92 let) náhle vstoupil do vozovky projíždějícímu automobilu. Řidič se snažil na situaci zareagovat, strhl řízení vlevo, ale střetu stejně nezabránil. Po nárazu spadl chodec na zem. Se zraněním byl převezen do žatecké nemocnice. Alkohol policisté u řidiče ani u chodce nezjistili. Nehoda je v šetření dopravní policie.

Střet se srnou

K další nehodě vyjížděli dopravní policisté téhož dne pozdě večer, rovněž na Žatecko. Na silnici III. třídy č. 22720, ve směru od Holedeče na Měcholupy, vběhla řidiči osobního automobilu zn. Citroen C4 Picasso do jízdní dráhy srna. Řidič již na vzniklou situaci nestačil zareagovat a přední částí vozidla se se zvěří střetl. Srna po nárazu z místa utekla. Dechová zkouška u řidiče byla negativní. Ke zranění žádných osob naštěstí nedošlo.

Vloupání do bytu

Policisté šetří vloupačku do jednoho bytu v Dělnické ulici v Podbořanech. Dosud neznámý pachatel si z obydlí odnesl peněženku s finanční hotovostí a mobilní telefon. Celková škoda, kterou zloděj svým jednáním způsobil, byla vyčíslena na 5 200 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádeže a porušování domovní svobody a po pachateli pátrají.

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 18. ledna 2017

 

    

vytisknout  e-mailem