Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Téměř tři promile

CHOMUTOV - Alkohol za volant nepatří, Zloděj v bytě, Mixér bez placení  

Téměř tři promile
Pro 46letého muže z Klášterce nad Ohří nezačal tento měsíc vůbec dobře. Při projíždění ulicí Chomutovská byl zastaven policejní hlídkou při řízení osobního vozidla Škoda Felicia. Orientační dechová zkouška prokázala, že muž před jízdou požíval alkoholické nápoje. Nadýchal totiž 2,70 a následně 2,31 promile. Jízdu musel ukončit, byl zadržen a převezen na místní oddělení policie. Včera si vyslechl podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. V případě odsouzení mu hrozí až roční pobyt za mřížemi.

Zloděj v bytě
Policisté v Klášterci nad Ohří pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který vnikl do bytu v ulici Okružní. Majitelka oznámila, že zmizela LCD televize a tablet. Hodnotu věcí upřesnila na 4 tisíc korun. Skutek policisté vyšetřují jako krádež a porušování domovní svobody.

Mixér bez placení
Do chomutovského marketu přišel včera 26letý místní obyvatel. Z regálu sebral volně vystavený tyčový mixér v hodnotě 229 korun, který ukryl a snažil se projít pokladnou bez řádného zaplacení. Pracovníci bezpečnostní služby si ale jeho jednání povšimli a zadrželi ho. Následně policisté zjistili, že za obdobné jednání byl Okresním soudem Chomutov odsouzen v únoru letošního roku. Ani v tomto případě se obvinění z trestného činu nevyhne. Nadále vyšetřují chomutovští policisté.
 

3.června 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

 

vytisknout  e-mailem