Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Události z regionu

LITOMĚŘICE - Řidiči nedodržovali rychlost; Krádež nafty 

 

Víkendové nehody

Od pátku do neděle vyjeli dopravní policisté k deseti dopravním nehodám, při nichž se zranili čtyři lidé. Jeden účastník dopravní nehody utrpěl těžké a další tři lehké zranění. Škoda byla vyčíslena na 650 000 Kč a hlavní příčinou se jednoznačně stala nepřiměřená rychlost. Pět řidičů nedodrželo rychlost a následkem toho havarovalo.
Těžké zranění utrpěl v neděli odpoledne mladý motocyklista, který v Drahobuzi nezvládl řízení na podomácky upravené motorce a srazil se v křižovatce s osobním automobilem. Příčiny a okolnosti této dopravní nehody policie nadále vyšetřuje.

Z nákladních automobilů odčerpal zloděj přes 1000 litrů nafty

Během víkendu se do nákladního automobilu zaparkovaného na parkovišti v Terezíně vloupal zloděj. Po násilném odstranění víčka od nádrže odčerpal 600 litrů pohonné hmoty. To mu však nestačilo a vloupal se i do nákladního prostoru vozidla, z něhož si odnesl 11 krabic s avivážemi zn. Lenor. Bez nafty však zůstaly i další dva vedle stojící nákladní automobily. Z jejich nádrží si zloděj odčerpal dalších 500 litrů nafty a u jednoho z nich prořízl plachtu u návěsu. Svým jednáním způsobil dosud neznámý pachatel škodu přesahující 50 000 Kč a policie ho podezřívá z trestného činu krádeže. 
 

vytisknout  e-mailem