Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Újezdy od nehod

TEPLICKO - Hledáme svědky nehod; Odcizené kolo; Na konec zákazu nečekal. 

Újezdy od nehod

     Žádáme veřejnost o pomoc při pátrání po pachatelích dopravních nehod, kteří nabourali cizí vozidla a z místa ujeli. K první nehodě mělo dojít dne 28. března 2020 v době od 8:30 do 9:30 hodin v Krupce, ulice Sídliště před č. p. 551, kde podle oznámení poškozené neznámý řidič poškodil zaparkované vozidlo VW T-ROC červené barvy.

     Od nehody měl ujet také řidič, který v době od 16:00 hodin dne 30. března do 18:30 hodin dne 2. dubna 2020 V Teplicích, ul. Bohosudovská poškodil levý práh vozidla Hyundai černé barvy. Veškeré informace k uvedeným nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice buď telefonicky na číslo 974 439 260, nebo na email: krpulk.uo.tp.di.podatelna@pcr.cz.

Odcizené kolo

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do sklepa panelového domu. Odcizil z něj dámské jízdní kolo, celková škoda byla vyčíslena na jedenáct tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro trestný čin krádeže, pachateli hrozí v případě dopadení s ohledem spáchání v době nouzového stavu až osmileté vězení.

Na konec zákazu nečekal

     Z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání je podezřelý 29letý muž, kterého v Trnovanech zastavila policejní hlídka. Sedl si za volant, i když to má zakázané pravomocným rozhodnutím soudu, navíc měl pozitivní test na přítomnost omamných a psychotropních látek v těle. Zákaz mu měl skončit už v polovině letošního května, do ukončení jeho platnosti ale muž čekat nevydržel. Teď ho čeká soud a v případě uznání viny až dvouleté vězení.

8. dubna 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem