Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ukradené kolo

TEPLICKO - Zloděje nezastavil ani zámek; Tohle se na veřejnosti nedělá... 

Ukradené kolo

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v centru Teplic ukradl jízdní kolo. Na náměstí Svobody přeštípl zámek, kterým měl poškozený své kolo zajištěné, a z místa činu zmizel i s bicyklem, celková škoda byla vyčíslena na 15 tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.

Tohle se na veřejnosti nedělá

     Až u soudu může skončit případ, který včera řešili tepličtí policisté, na které se obrátila žena, kterou pohoršilo chování muže a ženy, kteří se na veřejnosti oddávali sexuálním radovánkám. V pravé poledne mladá žena na parkovišti u teplického supermarketu orálně uspokojovala muže, kterého později označila za svého přítele. Oba skončili na policejní služebně, kde si převzali sdělení podezření z přečinu výtržnictví.

Hledáme svědky nehody

     Policie žádá občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které mělo dojít v době od 22:00 hodin dne 4. listopadu 2018 do 5:00 hodin dne 5. listopadu 2018 v Teplicích, ul. Bohosudovská u zadního traktu prodejny Kaufland. Nezjištěný řidič neustanoveného vozidla měl při vyjíždění z obslužné komunikace zadního traktu prodejny směrem do ul. Husova poškodit kovovou závoru a z místa ujet, aniž by splnil zákonem stanovenou povinnost. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Odcizená pila

     Z přečinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který na chodbě panelového domu v Teplicích odcizil odloženou elektrickou aku pilu v hodnotě 15 tisíc korun. Po zloději i nářadí pátrají policisté, lapkovi hrozí v případě dopadení až dva roky vězení.

6. 11. 2018, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem