Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ukradl počítač

TEPLICKO - Zloděj svůj lup zahodil; Řídil pod vlivem alkoholu a drog... 

Ukradl počítač

     Z přečinu krádeže se bude zodpovídat padesátník, který je podezřelý z odcizení stolního počítače. Před měsícem z technického přístavku ve volně přístupném areálu poškozené společnosti v Duchcově odcizil počítač se speciálním programem, který si chtěl odnést domů. Potkal ale svědka, kterého se zalekl a pytel s lupem zahodil. Muž posléze počítač odevzdal policistům, kteří vypátrali podezřelého, který se ke krádeži přiznal. Pokud bude uznán vinným, hrozí mu za odcizení počítače v hodnotě 23 tisíc korun až dvouleté vězení.

Řídil pod vlivem alkoholu a drog

     Až rok vězení hrozí 42letému muži, který si sedl za volant pod vlivem alkoholu. V pondělí po poledni ho v Bílině zastavili policisté z oddělení hlídkové služby. Při kontrole vykazoval známky opilosti, podezření potvrdila i dechová zkouška, při které policisté muži naměřili 1,6 promile alkoholu v dechu. Navíc měl pozitivní test na přítomnost omamných a psychotropních látek, muž je podezřelý z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Zloděj ukradl i kabely

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Krupce vloupal do rodinného domu. Z nemovitosti, kde právě probíhají rekonstrukční práce, si odnesl oblečení, drobné nářadí, skříň s jističi a také měděné kabely, které vytrhal ze zdí. Celková škoda byla vyčíslena na osmnáct tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a porušování domovní svobody.

27. 9. 2018, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem