Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ukradl pramici

LITOMĚŘICE – Krádež loďky; Okraden při nákupech; Z výkupny zmizel šrot 

Krádež loďky byla ohlášena z Budyně nad Ohří
Neznámý pachatel v období od 25. července do 8. srpna odcizil u Budyně nad Ohří plechovou loďku tzv. pramici. Loďka byla uvázána na břehu řeky Ohře pomocí řetězu a betonové kotvy. Škoda je vyčíslena na 10 tisíc korun. Libochovičtí policisté případ šetří pro podezření z trestného činu Krádeže.
 

Okraden při nákupech
Neopatrnost se nevyplatila 29letému muži, který se vydal v pátek 13. srpna na nákupy do Billy v Roudnici nad Labem. Během nákupu si odložil do regálu se zbožím peněženku s finanční hotovostí a platební kartou a věnoval se výběru zboží. Peněženka byla během chvilky pryč.
Neznámý pachatel se tak dopustil trestných činů Neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a Krádeže.
 

Z výkupny zmizel šrot
Krádeže železného šrotu z výkupny druhotných surovin v Křešicích se dopustil neznámý pachatel v nočních hodinách z pátku na sobotu. Neznámý lapka se vloupal do výkupny po překonání vstupních dveří a mříže a odcizil železný šrot za více jak 200 tisíc korun. Za trestný čin Krádež hrozí neznámému pachateli trest odnětí svobody na jeden rok až pět let pro větší škodu, kterou způsobil svým svým činem.
16. 8. 2010 nprap. Pavla Kofrová

 

vytisknout  e-mailem