Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Usedl za volant i přes zákaz

ÚSTÍ NAD LABEM - Řidič má vysloven zákaz řízení až do června příštího roku. 

V neděli kolem třetí hodiny ranní v centru města v ulici Velká Hradební kontrolovala policejní hlídka 35letého řidiče vozidla Daewoo Lanos. Při kontrole řidič jevil známky opilosti, což také potvrdila pozitivní dechová zkouška s výsledkem 2,03 promile. Tento muž je v současné době podezřelí z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku, zákaz činnosti nebo peněžitý trest.

Z auta zmizela navigace
Dosud neznámý pachatel se v ranních hodinách v Krásném Březně v ulici Žežická vloupal do zaparkovaného vozidla W Passat, ze kterého následně odcizil vestavěnou navigaci s autorádiem a CD. Majiteli tak způsobil škodu kolem 28 tisíc korun.

Vloupání do vozidla
Dosud neznámý pachatel se v ranních hodinách v centru města v ulici Přístaviště vloupal do zaparkovaného vozidla Ford Galaxy, ze kterého následně odcizil autorádio s CD a panel ovládání klimatizace a topení. Majiteli tak způsobil škodu kolem 17 tisíc korun.

Usedl za volant i přes zákaz
Chlumečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 38letému muži z trestného činu Maření výkonu úředního rozhodnutí. Policejní hlídka tohoto muže v odpoledních hodinách kontrolovala při řízení vozidla Renault Twingo. Při této kontrole bylo zjištěno, že řidič vozidlo řídil i přesto, že má vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel do června příštího roku. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.


por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 7.5.2012
 

vytisknout  e-mailem