Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V odpadu našel náboje

CHOMUTOV - Leup se nepovedl, Vykradl auto a vnikl do sklepa... 

Při třídění odpadu našel náboje
Na klášterecký policejní útvar oznámil pracovník sběrného dvora, že při třídění komunálního odpadu našel v kontejneru 73 kusů nábojů ráže 7,62 nezjištěné značky. Nález byl zajištěn, náboje budou předány na příslušný policejní referát. Kdo je do kontejneru odhodil nyní vyšetřuje policie.
 
Lup se nepovedl
Policejní hlídka zadržela trojici pachatelů krátce po krádeži. Muži ve věku 20, 30 a 37 roků odcizili v prodejně na chomutovském sídlišti pokosovou pilu za 2490 korun, před obchodem nasedli do přistaveného vozidla a z místa odejeli. Posléze zastavili mezi panelovými domy, kde je policejní hlídka zadržela. Jeden z trojice pachatelů, 30letý muž, byl za krádeže řešen mosteckým soudem již v loňském roce. Po provedeném výslechu byli pachatelé propuštěni ze zadržení, jejich vyšetřování bude probíhat na svobodě.
 
Vykradl auto a vnikl do sklepa
22letý mladík má na svědomí vykradené vozidlo a sklep v okresním městě. Během posledních červencových dnů poškodil v ulici Arbesova zaparkované vozidlo, vnikl dovnitř a majiteli odcizil osobní doklady. Obstarat nové doklady přijde poškozeného na 400 korun, opravit poškozené vozidlo pak na 10 tisíc korun.  Dále pak muž vnikl do domu na Spořické ulici. Tady poškodil troje dveře, dostal se ke sklepům, ale byl vyrušen obyvateli domu. Věci ve sklepě proto zůstaly na svých místech. I tak bude oprava dveří drahá, předběžná škoda 7500 korun. Obvinění z trestných činů krádeže a poškození cizí věci si pachatel již převzal, vyšetřování pokračuje.  
 
Přišla o počítač
Důvěřivá žena uvěřila slibům známé a před časem jí zapůjčila notebook. Od té doby se marně dožadovala jeho vrácení, nakonec pachatelka přiznala, že počítat dala do zastavárny. Peníze, které za něj dostala, samozřejmě utratila. Poškozené nakonec nezbývalo nic jiného, než zastavené zboží opět vyplatit. Pak se obrátila na policii, kde vše oznámila. Nepoctivé 55leté ženě hrozí obvinění ze zpronevěry.    
 
Poprali se před barem
Vzájemným napadením skončila hádka dvou mužů ve věku 30 a 32 roků. I incidentu došlo před jedním barem v Jirkově a na místě zasahovala policejní hlídka. Co bylo příčinou napadení a kdo hádku vyprovokoval, je předmětem dalšího vyšetřování. Na oba zúčastněné čeká obvinění z výtržnictví.
Chomutov 3.8.2010

vytisknout  e-mailem