Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vandal ničil auta

LOUNY - Prořezané pneumatiky šetří policisté... 

Policisté šetří poničení vozidel v Podbořanech a v Žatci jako trestné činy poškození cizí věci. Zatímco v Podbořanech došlo k události již před měsícem, ale vzhledem k nevyčíslené škodě se dosud šetřila jako přestupek, v Žatci se případ odehrál ve středu večer. V Čeradické ulici se neznámý vandal zaměřil na vozidlo zn. Audi Q7, u kterého nezjištěným předmětem prořezal tři pneumatiky GoodYear, čímž poškozenému způsobil škodu za 24 000 Kč. V Podbořanech poničil tehdy vandal pro změnu osobní vůz zn. Škoda Fabia. Tato událost se stala během dne na parkovišti před prodejnou Penny Market. Vandal u vozidla prořízl levou přední a zadní pneumatiku a dále způsobil na autě nezjištěným předmětem rýhy v laku. Odborným vyjádřením byla škoda vyčíslena na 20 390 Kč. Proto policisté věc překvalifikovali na trestný čin. Po vandali či vandalech policie pátrá.

Z parkoviště zmizel renault

Z úterý na středu odcizil dosud nezjištěný pachatel z parkoviště v podbořanské Mírové ulici osobní automobil zn. Renault Megane. Policisté ihned po vozidle vyhlásili pátrání, provedli ohledání místa činu a ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Způsobená škoda byla vyčíslena na 500 tisíc korun.

Zahradní nábytek opět přilákal zloděje

Policisté nedávno přijali oznámení o krádeži zahradního nábytku ze stacionáře v Žatci (viz níže) a nyní šetří další podobnou krádež v ulici Komenského alej. Tam neznámý pachatel vnikl z úterý na středu. Překonal drátěného oplocení zahrady u rodinného domu a následně odtud odcizil zahradní nábytek (jeden stůl a čtyři křesla). Svým činem způsobil v tomto případě škodu za bezmála sedm tisíc korun. Případ policisté šetří jako trestný čin krádeže.

http://www.policie.cz/clanek/ohrozoval-mestskeho-straznika.aspx

Okradli seniorku

Ve středu odpoledne byla na Mírovém náměstí v Lounech okradena 77letá žena. Neznámý pachatel jí ze zapnutého batohu, který měla na zádech, odcizil peněženku s finanční hotovostí, platební kartou a dalšími písemnostmi. Poškozené seniorce tak byla způsobena škoda za 1 430 Kč. Případ šetří policisté jako trestný čin krádeže.

V Žatci hořela auta

Ve čtvrtek, po jedné hodině v noci, hořela na parkovišti v žatecké ulici Volyňských Čechů dvě vozidla. Nejprve došlo k zahoření osobního automobilu zn. Renault Thalia a od něho se požár rozšířil i na vedle zaparkovaný vůz zn. Škoda Felicia. Vyšetřovatel hasičů označil jako příčinu požáru cizí zavinění, ale úmysl nepotvrdil. Podrobné ohledání místa bude provedeno až v denní době. Událost policisté šetří. Škoda bude vyčíslena dodatečně.

Louny, 27. května 2010

 

 

vytisknout  e-mailem