Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vandal ve sběrném dvoře

LITOMĚŘICE – Poškodil čistící vůz a elektroinstalaci; Chatu zloděj doslova vybílil… 

Vandal ve sběrném dvoře
Uprostřed pracovního týdne vlezl do sběrného dvora ve Štětí pobuda. Nepřišel však krást, ale ničit. Poškodil elektroinstalaci v otevřené hale a utrhal kabely v plastových trubkách. Ze zaparkovaného čistícího vozu zn. Avia sundal sací trubici, kterou opálil. Na střeše auta ještě rozbil oranžový maják. Pachatel je podezřelý z trestného činu poškození cizí věci a policie po něm pátrá.


Chatu doslova vybílil
Dlouhodobější nepřítomnosti majitele chaty v Břežanech nad Ohří využil zloděj, který se v uplynulých dvou týdnech v přesně nezjištěné době do objektu vloupal. Chatu prohledal a ukradl v ni dvě jízdní kola, elektrocentrálu, rozbrušovací pilu, vodní čerpadlo, rámovou pilu, řetězovou pilu, spací pytle, fotoaparát, různé oděvy a rybářskou výbavu. Hodnota odcizených věcí byla vyčíslena na cca 60 000 Kč. Neznámý pachatel čelí podezření z trestných činů krádeže, poškození cizí věci a porušování domovní svobody.


Vandal poškodil dopravní značky a zrcadlo
Z dosud neznámých důvodů vylomil vandal v Terezíně v Pražské ulici před několika dny tři dopravní značky. Jednalo se o značky Zákaz vjezdu všech motorových vozidel, Zákaz vjezdu všech vozidel a Dej přednost v jízdě. Rozbil i dopravní kruhové zrcadlo. Svým jednáním způsobil škodu téměř 12 000 Kč. Ve věci se jedná o podezření z trestného činu poškození cizí věci.


por. Ing. Alena Romová
Litoměřice, 16.9.2010
 

vytisknout  e-mailem