Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vlastní děti je nazajímají

CHOMUTOV - Drahá nepozornost, Napadl spolupracovníka.... 

Co dělají děti je nezajímá
Jirkovští policisté v současné době vyšetřují jednání nezodpovědných rodičů z Krušnohorské ulice. 41letí manželé se totiž řádně nezajímají o své dvě nezletilé děti, nedbají na jejich výchovu , neposílají je řádně do školy a tím jim umožňují zahálčivý způsob života. Obě děti tak zameškaly spoustu vyučovacích hodin. Za trestný čin ohrožování výchovy dítěte hrozí oběma až dvouletý pobyt ve vězení.
 
Drahá nepozornost
Dávat si pozor na věci se určitě vyplatí. Na tuto skutečnost pozapomněl muž, který zaparkoval vozidlo za restaurací v centru okresního města a odešel, aniž by vozidlo řádně uzamkl. Po návratu zjistil, že zmizela pánská taška s doklady a finanční hotovostí ve výši 23 tisíc korun. Oznámenou krádež nyní šetří policie.
 
Napadl spolupracovníka
Obvinění z trestného činu ublížení na zdraví čeká na 37letého muže z Jirkova. Ten v místě bydliště napadl v minulém týdnu svého spolupracovníka, který po útoku musel vyhledat pomoc u lékaře. Ze svých zranění se bude léčit nejméně tři týdny, co bylo příčinou útočníkova jednání vyšetřuje jirkovská policie.
 
Zloděj kradl pneumatiky
Chomutovští policisté pátrají po totožnosti neznámého zloděje, který se vloupal do jedné z garáží v Libušině ulici. Po překonání vrat vnikl kdosi dovnitř a odcizil celkem osm sad různých pneumatik. Škoda v tomto případě překročila částku 100 tisíc korun, majitel jí vyčíslil na 125 tisíc korun.
Chomutov 27.07.2010
   

vytisknout  e-mailem