Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupal se do domu

LOUNY - Dovnitř vnikl po rozbití okna... 

V minulých dnech se neznámý pachatel vloupal do jednoho rodinného domu, který je majitelem v současné době využíván jako rekreační objekt, mezi obcemi Černčice a Kryry na Podbořansku. Zloděj do domu vnikl poté, co rozbil skleněnou výplň okna. Následně měl již po celém objektu volný pohyb. Zatím majitel škodu vyčíslil na nejméně 6 tisíc korun s tím, že seznam odcizených věcí a přesnou výši škody poničením zařízení upřesní dodatečně. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení, zatím pro podezření ze spáchání trestných činů porušování domovní svobody a poškození cizí věci, po pachateli pátrají.  

Další krkavčí otec neplatí na syna

Z trestného činu zanedbání povinné výživy stíhá komisař služby kriminální policie a vyšetřování 42letého muže z Mostu, který od začátku roku 2010, vyjma několika měsíců, neplatí výživné na svého syna, jak mu určil Okresní soud v Lounech. K rukám matky, která s dítětem žije na Lounsku, již dluží 17 tisíc korun. Tohoto jednání se dotyčný dopustil i přesto, že byl opakovaně za stejný trestný čin již odsouzen k vykonání 400 hodin obecně prospěšných prací, které dosud nevykonal. Obviněného stíhá policejní komisař na svobodě.

Do auta se vloupal neznámý poberta

Poblíž firmy KB-Blok v Postoloprtech se v úterý, během dne, vloupal do zaparkovaného automobilu zn. Škoda Felicia dosud nezjištěný pachatel. Kamenem rozbil skleněnou výplň okna zadních pravých dveří, vnikl dovnitř a následně odcizil sadu na výměnu kol, měřič tlaku v pneumatikách, sadu žárovek a další věci. Celkovou škodu vyčíslil poškozený na 2 100 Kč. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže a po pachateli pátrají.

Poškozený automat

Policisté šetří poškození nápojového a potravinového automatu v hale jedné žatecké firmy v Raisově ulici. Dosud neznámý pachatel přístroj poškodil nezjištěným způsobem, škoda činí 6 000 Kč. Ve věci zahájili policisté úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci, po pachateli pátrají.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 9. února 2012

 

 

vytisknout  e-mailem