Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupal se do prodejny

LOUNY - Policisté jej zadrželi přímo na místě činu... 

Ve čtvrtek brzy ráno se vloupal do jedné prodejny v lounské ulici U Pramene 21letý tamní mladík. Poté, co rozbil skleněnou výplň bočních dveří a vnikl dovnitř, si připravil k odcizení karton cigaret a minerální vodu. Nic jiného však spáchat nestihl, neboť jej přímo na místě činu překvapila policejní hlídka. Ta mladíka zadržela a eskortovala na služebnu, kde mu policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z trestného činu krádeže. Uvedený mladík není v páchání trestné činnosti žádný nováček, za obdobnou trestnou činnost byl již v nedávné době odsouzen.

Neoprávněně obsadil nebytový prostor

Ve zkráceném přípravném řízení sdělili policisté podezření 56letému muži z Podbořanska z přečinu neoprávněného zásahu do práva k domu, bytu nebo k nebytovému prostoru, kterého se dopustil v minulých dnech, když protiprávně obsadil nebytový prostor v Očihově na Podbořansku. Nastěhoval se do neobydlené stodoly na pozemku jednoho domu a tyto prostory začal využívat k dočasnému bydlení. Pokud soud uzná jeho vinu, hrozí mu až dvouletý trest odnětí svobody.

Na syna a dceru dluží tisíce

Z trestného činu zanedbání povinné výživy stíhá komisař služby kriminální policie a vyšetřování 40letého muže z Mostu, který "zapomněl" platit na své děti. I když mu tuto povinnost stanovil rozsudek Okresního soudu v Lounech, na svého syna a dceru uhradil od roku 2003 výživné jen za několik měsíců. K rukám matky, která žije s dětmi na Podbořansku, tak dluží již bezmála 50 000 Kč. Krkavčímu otci hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 25. listopadu 2011

 

vytisknout  e-mailem