Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupal se do vozidla

LITOMĚŘICE – Za obdobné jednání byl v nedávné době pravomocně odsouzen… 

Lovosickým policistům se podařilo objasnit případ vloupání do vozidla z poloviny listopadu. Tehdy neznámý pachatel vnikl po rozbití skleněné výplně okna do vozidla zaparkovaného v jedné z lovosických ulic. Z vozidla si odnesl kufr s pracovním nářadím včetně příslušenství za více než 20 tisíc korun. Na základě operativního šetření se podařilo případ v krátké době objasnit. Na své konto si uvedený čin připsal 33letý muž z Lovosic. Výše uvedeného jednání se dopustil přesto, že byl za obdobný čin v nedávné době pravomocně odsouzen. Pro trestný čin krádeže mu nyní hrozí až tříleté vězení.

Přišla o peněženku

Při nakupování v litoměřickém nákupním centru byla v pátek odpoledne okradena jedna ze zákaznic. Při výběru zboží si odložila otevřenou kabelku na nákupní vozík a nevěnovala jí patřičnou pozornost. Situace využil neznámý lapka, který v nestřeženém okamžiku z kabelky odcizil peněženku s finanční hotovostí a osobními doklady. Škoda přesahuje 4 tisíce korun a po neznámém lapkovi policisté pátrají.

Snažte se chovat tak, abyste se nestali obětí kapesních zlodějů.  (Více zde).

Mobil změnil majitele

O svůj telefonní přístroj přišel v pátek ráno poškozený, který jej vytratil v litoměřické Liškově ulici. Během chvilky přístroj postrádal a vrátil se na místo, kde jej ztratil. Bohužel jej předběhl neznámý nálezce, který si telefon neoprávněně přivlastnil. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu zatajení věci a po pachateli pátrají.

Litoměřice, 22. 12. 2014, nprap. Pavla Kofrová
Oddělení tisku a prevence Litoměřice
tel.: +420 974 436 208
+420 724 101 966
e-mail: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz
 

vytisknout  e-mailem