Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupal se na balkon

CHOMUTOV - Podváděl při sjednání úvěru, Řídil bez dokladů ... 

Vloupal se na balkon
Policistům se podařilo objasnit vloupání na balkon panelového domu v Chomutově. Pachatel se vloupal zadním vchodem do panelového domu a pak si v jednom mezipatře vyhlédl na balkoně trekkingové kolo. Z trestného činu krádeže policisté obvinili 32letého muže z Chomutova. Odcizené kolo se u obviněného muže našlo.
 
Podváděl při sjednání úvěru
Obvinění z trestného činu podvodu čelí 24letý muž z Chomutova. V jedné prodejně s elektronikou chtěl sjednat úvěr za účelem koupi dvou mobilních telefonů. Při sjednání úvěru předložil odcizené doklady a uvedl nepravdivé údaje o své totožnosti, zaměstnání a výdělků. Muž byl na místě zadržen přivolanou policejní hlídkou.
 
Řídil bez dokladů
V pátek při běžné kontrole zastavila hlídka dopravních policistů řidiče osobního vozidla, který na místě nedokázal prokázat svojí totožnost, a proto byl předveden na policejní služebnu. Policisté následnou lustrací zjistili, že muž má rozhodnutím Městského úřadu Louny vysloven zákaz řízení motorových vozidel. 47letému muži z Chomutova byl ve zkráceném přípravném řízení sděleno podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.
 
Přepadl čerpací stanici
V noci ze soboty na neděli došlo k přepadení jedné BČS v Chomutově. Neznámý maskovaný pachatel ohrožoval obsluhu mužem a obsluha mu vydala část tržby. Po té z místa utekl. Během vyšetřování se pachatel sám policistům ozval a k činu se přiznal. 26letý muž byl obviněn z trestného činu loupeže.
 
27.9.2010
nprap. Marie Pivková  
 

vytisknout  e-mailem