Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupali se do chalupy

LOUNY - Skončili v rukou policie... 

V rukou policistů nakonec skončila dvojice mladíků, která se z pátku na sobotu vloupala do jedné rekreační chalupy v Běsně na Podbořansku. Dva muži ve věku 20 a 21 let z Chomutovska  přelezli oplocení, vnikli na dvůr objektu a následně se vloupali do stodoly, a poté i do samotné chalupy. Přisvojili si motorovou pilu, sadu nářadí, samovar a další věci, čímž způsobili škodu za cca 3 400 Kč. Krátce po spáchání tohoto skutku je však zadrželi policisté a ve zkráceném přípravném řízení jim sdělili podezření z trestného činu krádeže a porušování domovní svobody. Po provedených úkonech byli oba mladíci propuštěni na svobodu.

Vloupačka do chaty v Deštnici

Další vloupání do chaty a stodoly bylo policistům o víkendu nahlášeno z Deštnice na Žatecku. V tomto případě dosud nezjištěný pachatel vnikl do rekreačního objektu v době od 15. do 21. dubna a odcizil krbová kamna, televizi, rádio, pračku, dále zemědělskou techniku, kalová čerpadla, pískovou filtraci a další věci. Způsobená škoda byla odhadnuta na celkem 176 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a porušování domovní svobody a po pachateli pátrají.

U špitálu zmizela octávia

Policisté pátrají po osobním automobilu zn. Škoda Octavia, který zmizel z parkoviště nad restaurací Barokní špitál v Žižkově ulici v Lounech. Dosud nezjištěný pachatel odcizil vůz v pátek večer, během necelých tří hodin, kdy jej poškozený odstavil na parkovišti. Způsobená škoda byla odhadnuta na bezmála 300 tisíc korun.

Kov terčem zlodějů

Pro kovový materiál v hodnotě cca 10 tisíc korun se o víkendu vloupal dosud nezjištěný pachatel do skladu jedné firmy v Plzeňské ulici v Žatci. Než se do objektu dostal, poničil kovové mříže, čímž způsobil další škodu za 2 500 Kč. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, po pachateli pátrají.

Další zprávy vyjdou až ve středu 25. dubna 2012.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 23. dubna 2012

  

vytisknout  e-mailem