Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupání do autodílny

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj se pod rouškou tmy vloupal do autodílny. 

Všebořičtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci z 3.-4.3. vloupal do autodílny a odcizil svářecí soupravu, flexu a pneumatické nářadí. Majiteli tak byla způsobena škoda kolem 23 tisíc korun.

Zloděj odcizil železo ze sběrny
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci ze 4.-5.3. vloupal do skladové haly sběrných surovin, ze které následně odcizil několik kilogramů barevných kovů (měděné kabely, kousky hliníku, atd.). Svým jednáním způsobil škodu kolem 8 tisíc korun.

Vloupání do bytu v Chlumci
Chlumečtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci ze 4.-6.3. vloupal do bytu v ulici Strádovská. Zloděj tento byt prohledal a následně odcizil televizor, digitální fotoaparát a finanční hotovost. Majiteli tak způsobil škodu kolem 17 tisíc korun.

Z rozestavěného domu zmizel motocykl
Dosud eznámý pachatel se v průběhu měsíce února v oci Střížovice vloupal do rozestavěného domu, kde následně odcizil motocykl KTM 450SX, bez rz, čtyři Alu disky s pneumatikami a bourací kladivo. Způsobená škoda se pohybuje kolem 125 tisíc korun.

Dopravní nehodovost za uplynulý týden
Ústečtí dopravní policisté v týdnu od 28.2 do 6.3.2011 řešili 15 dopravních nehod, při kterých byla 1 osoba lehce zraněna. Způsobená škoda se pohybuje kolem 244 tisíc korun. Nejčastější příčinou těchto nehod byl nesprávný způsob jízdy.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 07.03.2011
 

vytisknout  e-mailem