Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupání do automatu

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloději obviněni z vloupání do prodejního automatu.  

Policejní komisař zahájil trestní stíhání 26letého muže pro trestný čin Krádeže a Poškozování cizí věci. Obviněný se ve dvou případech a s dalšími dvěma komplici v měsíci prosinci vloupal do prodejního automatu v budově vlakového nádraží. Z tohoto automatu následně odcizil cukrovinky a nealkoholické nápoje. Svým jednáním pachatelé způsobili škodu kolem 33 tisíc korun a hrozí jim trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Odebíral energii a neplatil
Všebořičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ neoprávněného odběru elektřiny. Podezřelý 30letý muž neoprávněně zasáhl do elektrické rozvodné skříně a na "černém" odběru způsobil škodu kolem 24 tisíc korun.

Krádež gola sad
Trmičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ krádeže v obchodě. Podezřelý 32letý muž si na prodejní ploše do sportovní tašky uschoval dvě gola sady a bez zaplacení prošel přes pokladny. Svým jednáním způsobil škodu kolem 8 tisíc korun.

Řidička pod vlivem alkoholu
Policisté ze Severní Terasy ukončili ve zkráceném přípravném řízení případ 36leté řidičky, která byla koncem prosince při dopravní kontrole zastavena ve vozidle Land Rover. Z řidičky byl zjevně cítit alkohol, což také potvrdila dechová zkouška a výsledek 2,37 promile. Za uvedené jednání této ženě hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

vytisknout  e-mailem