Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupání do chat

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj se vloupal do dvou zahradních chat. 

Všebořičtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu týdne vloupal do dvou zahradních chatek v zahradní kolonii v Českém Újezdě. Z první chatky převážně odcizil větší množství elektrického nářadí (aku vrtačku, bourací kladivo, el. nůžky, el.hoblík, pily atd.). Z druhé chatky její vybavení jako fotoaparát, settop box, dvd přehrávač a kameru. Svým jednáním způsobil celkovou škodu kolem 20 tisíc korun.

Vloupání do garáže
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci vloupal do garáže v ulici Hoření. Z této garáže následně odcizil jízdní kolo, rybářské potřeby a nosič jízdních kol na tažné zařízení vozidla. Majiteli tak způsobil škodu kolem 23 tisíc korun.

Krádež vozidla
Krásnobřezenští policisté vyhlásili celostátní pátrání po odcizeném vozidle, které bylo zaparkováno v ulici Obvodová. Jedná se o vozidlo Š-Octavie combi, šedé barvy, rz: 4U8 68-32. Způsobená škoda se pohybuje kolem 150 tisíc korun.

Krádež obrazu
V průběhu dvou dnů z 10.-12.4. v obchodním centru ve Všebořicích neznámý pachatel před prodejnou s oblečením odcizil vystavený obraz. Jedná se o olejomalbu s krajinou kolem obce Zubrnice (cesta k mlýnu), v dřevěném tmavohnědém rámu a velikosti 60x70 cm. Majiteli tak byla způsobena škoda kolem 6 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 13.4.2012

vytisknout  e-mailem