Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupání do čtyř vozidel

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj má na triku zřejmě vloupání do čtyř vozidel 

Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který se dne 23.4. na Severní Terase vloupal do čtyř vozidel (Renault, Š-Favorit, Ford Focus a Hyundai). Z těchto vozidle následně odcizil vše, co se mu hodilo a majitelé zde ponechali (autorádia, navigaci, mobilní telefon, fotoaparát, finanční hotovost atd.). Tímto jednání majitelům vozidel způsobil celkovou škodu kolem 43 tisíc korun.

Vloupání do výměníkové stanice
Trmičtí policisté šetří případ vloupání do výměníkové stanice v rozestavěném objektu v Předlicích. Zloděj po vypáčení dveří z místnosti odcizil tři čerpadla, rozvaděč s čtyřmi motorovými spouštěči a jistič. Poškozené společnosti tak způsobil škodu kolem 84 tisíc korun.

Vloupání do objektů
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci z 23.-24.4. vloupal do dvou objektů na fotbalovém hřišti v Neštěmicích. Z těchto objektů následně odcizil 50 metrový prodlužovací kabel a dva reproduktory. Svým jednáním tak způsobil škodu kolem 8 tisíc korun.

Krádež katalyzátoru
Dosud neznámý zloděj v odpoledních hodinách dne 19.4. v ulici Mezní ze zaparkovaného vozidla VW Sharan odcizil část výfuku s katalyzátorem. Majiteli tak způsobil škodu kolem 30 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 25.4.2012
 

vytisknout  e-mailem