Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupání do dvou restaurací

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj se za noc stihl vloupal do dvou restaurací.  

Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který se 8.4. v brzkých ranních hodinách vloupal do dvou restaurací na Klíši a v centru města. Z jedné restaurace odcizil láhev s alkoholem a vypáčil příruční kasu, ve které k jeho překvapení, ale nic nebylo. V druhé restauraci odcizil pět lahví s alkoholem a 45 krabiček cigaret. Svým jednáním způsobil celkovou škodu kolem 31 tisíc korun.

Vloupání do chaty
Dosud neznámý pachatel se v průběhu týdne vloupal do rekreační chaty v obci Varvažov, kterou prohledal a následně z ní odcizil motorovou elektrocentrálu a motorovou pilu. Majiteli tak způsobil škodu kolem 32 tisíc korun.

Z garáže zmizel motocykl
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci na Severní Terase v ulici Hoření v garážovém dvoře vloupal do místní garáže, ze které odcizil motocykl zn. Honda CBR 900RR Fireblade, s rz: 2U6 583. Majiteli tak vznikla škoda kolem 63 tisíc korun.

Zloděj si odnesl nářadí
Neznámý zloděj se v průběhu čtyř dnů od 4.-8.4. vloupal do sklepních prostor domu, kde z jedné sklepní kóje odcizil elektrické a ruční nářadí v hodnotě kolem 18 tisíc korun.

Obviněný se ukájel na veřejnosti
Policejní komisař zahájil trestní stíhání 41letého muže pro trestný čin Výtržnictví. Obviněný se v několika případech před nezletilými dívkami na místě veřejnosti přístupném obnažoval a následně onanoval. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let nebo peněžitý trest.

Ústí nad Labem 9. dubna 2010

vytisknout  e-mailem