Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupání do prodejny potravin

ÚSTÍ NAD LABEM - zloděj si odnesl alkohol a náramkové hodinky + další denní info 

Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci vloupal do prodejny potravin v centru města, ze které následně odcizil náramkové hodinky, cigarety, cukrovinky, lihoviny a finanční hotovost. Svým jednáním tak majiteli způsobil škodu kolem 56 tisíc korun.

Krádež nářadí
Neznámý zloděj se v průběhu víkendu vloupal do objektu společnosti v Předlicích. Z tohoto objektu následně odcizil ruční nářadí, digitální teploměr, vysavač a minivěž. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 42 tisíc korun.

Zloděj si elektroniku schoval pod bundu
Trmičtí policisté ukončili ve zkráceném přípravném řízení případ krádeže v hypermarketu, kdy podezřelý 48letý muž si pod bundu uschoval set-topbox a bez zaplacení prošel přes pokladny. Tam k jeho překvapení byl zadržen ostrahou prodejny a následně předán do rukou policistů. V minulosti byl za obdobnou trestnou činnost odsouzen. V současné době mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Lup si naložil do dětského kočárku
Neštěmičtí policisté ukončili ve zkráceném přípravném řízení případ vloupání do sklepních prostor panelového domu v ulici Studentská. Podezřelý 30letý muž ze sklepní kóje odcizil kombinovaný dětský kočárek, autonabíječku, prodlužovák a TV anténu. Svým jednáním majiteli způsobil škodu kolem 6 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem