Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupání do rozestavěného domu

ÚSTÍ NAD LABEM - zloděj si odnesl nářadí a materiál + další denní info 

Dosud neznámý zloděj se v obci Chuděrovec vloupal do rozestavěného rodinného domu, ze kterého následně odcizil pracovní nářadí a stavební materiál. Svým jednáním způsobil škodu kolem 37 tisíc korun.

Ze sklepa zmizely pneumatiky
Neznámý pachatel se v lokalitě Předlic vloupal do sklepních prostor, kde ze sklepní kóje odcizil 4 ks letních pneumatik s hliníkovými disky. Způsobená škoda se pohybuje kolem 20 tisíc korun.

Na muže byl vydán příkaz k zatčení
Policisté z oddělení hlídkové služby v dopoledních hodinách kontrolovali  27letého muže, kdy následně zjistili, že na muže bylo vyhlášeno celostátní pátrání z důvodu vydání příkazu k zatčení. Policisté posléze tohoto muže zadrželi a převezli k okresnímu soudu.

Muž jezdil i přes zákaz řízení
Trmičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ Maření výkonu úředního rozhodnutí a Řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění. Policisté tohoto 34letého muže kontrolovali při řízení motorového vozidla, kdy následně bylo zjištěno, že má vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel a ještě k tomu při dechové zkoušce nadýchal 0,48 promile alkoholu v dechu. Za uvedené jednání tomuto řidiči hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku nebo peněžitý trest.
 

vytisknout  e-mailem