Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupání do skladu

ÚSTÍ NAD LABEM - Jeden pachatel kradl a druhý hlídal. 

Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ vloupání do skladu objektu úřadu. Z tohoto skladu následně 29letý zlodějíček odcizil motorovou pilu, vrtačku, brusku, přímočarou pilu a okružní. Odcizené věci vynosil z objektu do přistaveného vozidla, kde hlídal jeho 34letý komplic. Způsobená škoda se pohybuje kolem 50 tisíc korun.

Vloupání do trafostanice
Dosud neznámý pachatel se v brzkých ranních hodinách vloupal do rozvaděče  trafostanice u dálnice D8. Z této trafostanice následně odcizil pojistky, elektroměr, GSM komunikátor a odpojovač. Část těchto věcí byla následně nedaleko trafostanice nalezena. Poškozené společnosti způsobil škodu kolem 22 tisíc korun

Během chvilky přišel o peněženku
Včera v dopoledních hodinách 75letý senior přišel o peněženku, kterou zapomněl na prodejním pultu stánku. Když odešel, tak si na ní během chviličky vzpomněl, vrátil se, ale peněženka už tam nebyla. Přišel tak o doklady, doklady od vozidla a finanční hotovost. Vznikla mu tak škoda kolem 12 tisíc korun.

Opilý řidič
Neštěmičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ 39letého řidiče, kterého v sobotu večer v nočních hodinách  kontrolovali při řízení vozidla Š-Felicie combi. Při dechové zkoušce řidič nadýchal 1,36 promile alkoholu. Za uvedené jednání je podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 15.2.2012 

vytisknout  e-mailem