Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupání do tří vozidel

ÚSTÍ NAD LABEM - Škoda na poškozených vozidlech byla větší než na odcizených věcech. 

Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci v ulici Jizerská, Stříbrnická a Krušnohorská vloupal do tří zaparkovaných vozidel, z nichž následně odcizil věci, které zda majitelé zanechali (autorádio s navigací a oblečení). Zloděj způsobil větší škodu při vloupání než na odcizených věcech. Škoda se pohybuje kolem 39 tisíc korun.
 
Krádež kola
Dosud neznámý pachatel zhruba v průběhu 14 dnů se vloupal do sklepní místnosti v ulici Klíšská. Z této místnosti následně odcizil horské jízdní kolo zn. Merida typu Matts TFS 300-V, červeno bílé barvy. Majiteli tak způsobil škodu kolem 20 tisíc korun.
 
Nenechávejte PIN u platební karty
Dosud neznámý pachatel v dopoledních hodinách odcizil z prodejního pultu v OD Labe peněženku, kterou zde poškozená zanechala. Vzhledem k tomu, že v peněžence byla platební karta s přiloženým PIN kódem, tak pachatel nelenil a v nejbližším bankomatu z karty vybral 10 tisíc korun. Poškozená tak přišla nejen o doklady, ale i o větší obnos peněz.
 
Opilec za volantem
Střekovští policisté kolem sedmé hodiny večer kontrolovali 46letého řidiče vozidla Multicar. Při této kontrole byl z řidiče cítit alkohol, což také potvrdila dechová zkouška s výsledkem 1,53 promile alkoholu. Tento muž je v současné době podezřely z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.
 
 por. Bc. Veronika Hyšplerová
Preventivně informační skupina Ústí nad Labem
E-mail: orulpis@mvcr.cz
Tel.: +420 974 426 208
         +420 724 189 726

vytisknout  e-mailem