Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupání do večerky

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj si odnesl cigarety, alkohol a žvýkačky. 

Všebořičtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci vloupal do místní večerky. Z této večerky následně odcizil různé tabákové výrobky, alkohol a žvýkačky. Majiteli tak způsobil škodu kolem 84 tisíc korun.

Co z toho vandalové měli?
Ústečtí policisté zaznamenali tři případy vandalství, kdy neznámý pachatelé v Trmicích a v centru města poškodil čtyři vozidla. Do laku těchto vozidel udělali po obvodu několik vrypů. Jednalo se o vozidla VW Passat, VW Sharan, Deawoo Kalos a Renault Espace. Majitelům tak vznikla celková škoda kolem 105 tisíc korun. Pachatelé se tímto jednáním dopustili trestného činu Poškozování cizí věci, za což jim hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku nebo peněžitý trest.

Řidička - neřidička
Krásnobřezenští policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ Řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění. Podezřelá 33letá žena byla policejní hlídkou kontrolována při řízení motorového vozidla Toyota Avensis. Policisté při této kontrole zjistili, že řidička má správním orgánem vyslovenou blokaci řidičského oprávnění, tudíž by za volant neměla vůbec usednout. Za uvedené jednání jí hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

 

vytisknout  e-mailem