Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupání do zahradního domku

LOUNY - Kromě krádeže poničil zloděj i zařízení. 

V minulých dnech se dosud nezjištěný poberta vloupal do zahradní chatky v kolonii Libočanská cesta v Žatci. Nezjištěným způsobem překonal oplocení, vnikl na zahradu a násilným způsobem do samotného domku. Odcizil z něj hifi věž v hodnotě 500 Kč a další škodu způsobil poničením zařízení. Celková škoda byla odhadnuta na 2 800 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádeže a porušování domovní svobody a po pachateli pátrají.

Opilec za volantem

V neděli brzy ráno kontrolovali policisté v Postoloprtské ulici v Lounech řidiče osobního automobilu zn. Škoda Octavia. Přístrojem Drager zjistili, že mladík (94. ročník) řídil pod vlivem alkoholu. Naměřili mu 2, 25 a následně 2, 26 promile alkoholu v dechu a následující den, po vystřízlivění, mu ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Po provedených úkonech jej propustili na svobodu.

Zloděj v bistru

Policisté šetří krádež tabletu, který dosud nezjištěný pachatel odcizil v nestřeženém okamžiku z místa pod barovým pultem v objektu jednoho bistra v Podbořanech. Ke krádeži došlo v pondělí dopoledne, kdy zloděj využil nepozornosti poškozeného a počítač mu odcizil. Škoda činí 12 000 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a po pachateli pátrají.

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 14. února 2017 

 

vytisknout  e-mailem