Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupání do základní školy

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj se v noci vrátil do školních lavic. 

Policisté ze Severní Terasy pátrají po pachateli, který se v průběhu noci z 6.-7.1. vloupal do tamní základní školy. V této škole v učebně pracovní výchovy odcizil tři vrtačky, radio, aku vrtačku a rozbrušovačku se sedmí brusnými kotouči. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 6 tisíc korun.

Zloděj se vloupal do chaty
Dosud neznámý pachatel se v průběhu dvou dnů v chatové oblasti Starých Dobětic vloupal do rekreační chaty, ze které následně odcizil čtyři hořáky plynového sporáku, obuv, remosku, settobox a spací pytel. Majiteli tak způsobil škodu kolem 11 tisíc korun.

Krádež vozidla Š-Octavia
Na Severní Terase došlo k dalšímu případu krádeže motorového vozidla. V průběhu noci z 6.-7.1. v ulici Jizerská neznámý pachatel odcizil vozidlo Š-Octavia combi, černá metalíza, 5U6 01-81. Majiteli tak vznikla škoda kolem 280 tisíc korun.

Ukradl osm prstenů
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ krádeže. Podezřelý 31letý muž v obchodě se šperky využil nepozornosti prodávající a z neuzamčené skříně odcizil 8 stříbrných pozlacených snubních prstenů v hodnotě kolem 8 tisíc korun. V minulosti byl pro obdobnou trestnou činnost již na dva roky nepodmíněně odsouzen.

Vloupání do bytu
Dosud neznámý pachatel se v průběhu dne 7.1. v ulici Hilarova vloupal do bytu v obytném domě. Z tohoto bytu následně odcizil finanční hotovost a šperky. Způsobená škoda se pohybuje kolem 53 tisíc korun.
 

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 10.1.2011

vytisknout  e-mailem