Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupávali se do chat

LOUNY - Skončili v rukou policistů. 

Na policejní služebně skončila dvojice aktérů, která se v minulých dnech vloupávala na Lounsku do zahradních chat. Muž (82. ročník) z Lounska a žena (93. ročník) z Chomutovska mají na svědomí čtyři skutky v zahrádkářské kolonii u obce Vršovice. Po násilném vniknutí odcizili z jedné chatky botník a poškodili zařízení uvnitř. Z jiné odcizili různé potraviny. Pokoušeli se vniknout ještě do dalších dvou chat, ale to se jim nakonec nepodařilo. Svým jednáním způsobili škodu za celkem 4 750 Kč. Ve zkráceném přípravném řízení jim policisté sdělili podezření z přečinu krádeže a z pokusu přečinu porušování domovní svobody. Po provedených úkonech byli oba propuštěni na svobodu.

Kradl v ubytovně    

V jedné žatecké ubytovně kradl v minulých dnech dosud nezjištěný pachatel. Ze skladu odcizil 25 párů ložního povlečení a ze suterénu budovy si přisvojil nezajištěné horské kolo. Způsobil tím škodu za 9 500 Kč. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.

Na zasněžených vozovkách řidiči bourali

Naštěstí bez vážných následků se včera obešly dopravní nehody na zasněžených a namrzlých vozovkách.

Kolem poledne se udála dopravní nehoda na silnici I. třídy č. 27 mezi obcemi Sýrovice a Radíčeves. Řidička osobního motorového vozidla Citroen Xsara předjížděla na přímém úseku nákladní automobil, dostala smyk a vjela za pravý okraj vozovky do silničního příkopu, kde se otočila na levý bok. Příčinou této nehody bylo nepřizpůsobení rychlosti jízdy schopnostem řidičky, vlastnostem vozidla a povětrnostním podmínkám.

Krátce po 16. hodině vyjížděli policisté k dopravní nehodě na komunikaci II. třídy č. 250 do Břvan u Loun. Ve směru od Rané nepřizpůsobil řidič osobního automobilu zn. Ford Escort rychost jízdy stavu povrchu vozovky a při průjezdu pravotočivou zatáčkou dostal na mokré komunikaci smyk. Přejel do protisměru a levou stranou se střetl s protijedoucím nákladním vozidlem. Ke zranění osob při nehodě naštěstí nedošlo. Dechová zkouška byla u obou řidičů negativní.   

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 18. února 2016

vytisknout  e-mailem