Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vnikl do rozestavěného domu

CHOMUTOV - Muže vyšetřuje policie, Jezdil bez vědomí majitelky, Nechala si cizí peníze.... 

Vnikl do rozestavěného domu
51letý muž z okresního města je podezřelý z krádeže. Během července vnikl do domu v ulici Příční, kde v současné době probíhá rekonstrukce. Na místě sebral vrtačku, míchadlo a zahradní nůžky. Majitel vyčíslil škodu na 4500 korun. Skutek vyšetřují chomutovští policisté.

Jezdil bez vědomí majitelky
Z neoprávněného užívání cizí věci je podezřelý 20letý mladý muž z Chomutova. Bez vědomí majitelky užil k jízdě její motorové vozidlo, do kterého vnikl za pomoci klíčů, které mu žena zapůjčila. Následně byl kontrolován policejní hlídkou. Muži zákona zjistili, že mladík vůbec nevlastní řidičské oprávnění. V případě odsouzení může podezřelý skončit až na dva roky za mřížemi.

Nechala si cizí peníze
Na začátku března letošního roku převzala od poškozené v obci Loučná pod Klínovcem 22letá žena z České Kamenice hotovost ve výši 136 tisíc korun. Peníze měla dle pokynů zaslat na účty dalších lidí. To však neučinila a svěřené finanční prostředky si ponechala pro vlastní potřebu. Kriminalisté v Kadani ženu obvinili ze zpronevěry, obvinění si převzala. Vyšetřování nadále pokračuje.

Auto není trezor
Na to, že nechávat věcí na viditelných místech v autech se nevyplácí, upozorňují policisté řidiče při svých preventivních akcích. Na vlastní kůži se o tom přesvědčil muž, který zaparkoval vozidlo v Lužické ulici. Na zadních sedadlech nechal položené dvě igelitové tašky. V jedné měl uložené propagačními materiály, v druhé značkové sportovní oblečení a peněženku. Tašky zlákali neznámého pachatele, vnikl do vozidla a sebral je. Krádež nyní vyšetřují chomutovští policisté.Auto není trezor.mp3

Kradené kolo prodali
Chomutovští kriminalisté obvinili z krádeže a podílnictví dva muže ve věku 22 a 30 let z Jirkova. Před marketem ve městě nejprve mladší z dvojice odcizil odložené kolo dalšího nakupujícího. Jeho hodnotu stanovil majitel na téměř 10 tisíc korun. S lupem vyšel ven, kde na něj čekal starší muž. Společně se domluvili, že kolo prodají. Neznámá soba jim za kolo zaplatila na sídlišti Písečná v Chomutově hotovost ve výši 300 korun. O peníze se rozdělili a použili je pro vlastní potřebu. Vyšetřování nadále pokračuje.Kradené kolo prodali.mp3

11. září 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz
 

vytisknout  e-mailem