Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vyhodí to do povětří ...

DĚČÍN - Vyhrožoval na tísňové lince; Osm tisíc vniveč; Povedený zaměstnanec 

Vyhrožoval bombou
 
RUMBURK – Hodinu a půl po půlnoci v pondělí 6.8.2012 oznámil na linku 158 mužský hlas, že se v jiříkovské herně nachází osoba, která je schopna vyhodil objekt do povětří. Na místo dorazivší policisté nalezli osobu odpovídající popisu z oznámení. Byla pod vlivem alkoholu a v danou chvíli si neuvědomovala následky svého nezodpovědného počínání. Mladý výtržník nyní již čelí podezření z přečinu šíření poplašné zprávy, za což trestní zákoník „nabízí“ zákaz činnosti i odnětí svobody až na jeden rok. Zneužití tísňové linky je trestné. Co když ve stejnou chvíli někdo jiný někde jinde zrovna bojuje o holý život a nemůže se dovolat na tísňovou linku …
 
Osm tisíc vniveč
 
DĚČÍN – Už je to pár měsíců, co si přes jeden internetový obchodní server objednal autorádio. Poslal peníze na uvedený účet a slíbené zboží ne a ne dorazit. A tak se podvedený muž obrátil na policii. Ta v tuto chvíli již prověřuje veškeré dostupné informace k pochybnému obchodu. V případě, že se děčínským policistům podaří odhalit podvodníka, bude se zpovídat z přečinu podvodu.
 
Vykutálený zaměstnanec
 
RUMBURK – Jiříkovská obchodní společnost pravidelně inkasovala provize za pronajímání objektu. Ovšem ty nekončily v rozpočtu společnosti, nýbrž v kapse jednoho z jejích zaměstnanců. Nečestný pracovník je využíval pro svou potřebu. Napáchal tak firmě škodu ve výši 51.000,- Kč. V tuto chvíli již čelí obvinění z přečinů krádeže a zpronevěry.
 
 
Děčín, 7. srpna 2012
 
nprap. Petra Trypesová
Preventivně informační skupina Děčín
Tel.: 974 432 207, 724 156 293
E-mail : pisdc@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem