Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vyhrožoval

DĚČÍN - Zanedbává výživné; Pustil vozidlu žilou 

O tom, že vyhrožovat své ženě zabitím nemusí dobře skončit, se v těchto dnech přesvědčil třicetiletý muž z okolí Děčína. Poškozená se totiž v obavách o své zdraví obrátila na policisty, a tak měl výtečník na služebně co vysvětlovat. Případ skončil odevzdáním na magistrát, který jej bude řešit jako přestupek proti občanskému soužití. Za to, že muž neudržel emoce na uzdě, může ve správním řízení zaplatit až třítisícovou pokutu.
 
 
Zanedbává výživné
 
Trestní stíhání pro přečin zanedbání povinné výživy zahájili v těchto dnech Děčínští kriminalisté proti třiatřicetiletému muži. Neplní si totiž řádně a pravidelně vyživovací povinnost na svého nezletilého syna z okolí Jílového. Za více než čtyři léta se dluh vyšplhal do výše jednadvacet tisíc korun. Obviněnému za to hrozí až dvouleté odnětí svobody.
 
 
Pustil vozidlu žilou
 
Sto padesát litrů nafty v hodnotě přes pět tisíc korun zmizelo v posledních dnech z nákladního automobilu zaparkovaného v areálu jedné firmy. Neznámý nenechavec poškodil víčko nádrže a pustil vozidlu žilou. Na tom, aby se z neznámého pachatele stal pachatel známý, pracují policisté z obvodního oddělení.
 
 
 
17. července 2012
por. Bc. Vojtěch Haňka
Tiskový mluvčí
Preventivně informační skupina Děčín
e-mail : pisdc@mvcr.cz

 

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem