Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vykrádal sklepy

TEPLICKO - Recidivista bude na soud čekat ve vězení; Vloupání do aut; Vykradené kadeřnictví. 

Vykrádal sklepy

     Z přečinů krádeže a porušování domovní svobody byl obviněn 32letý recidivista, který si v současné době ve vězení odpykává trest odnětí svobody za majetkovou trestnou činnost. Policisté totiž zjistili, že má na svědomí vloupání do sklepů, ke kterým došlo koncem letošního dubna. Pachatel se tehdy vloupal do sklepních prostor, kde z několika kójí, do kterých se dostal násilným překonáním dveří, odcizil airsoftovou zbraň a dvě jízdní kola, celková škoda byla vyčíslena na 27 tisíc korun. O pár dní později se v Teplicích vloupal do kočárkárny, ze které si odvezl dámské jízdní kolo za sedm tisíc. Za mřížemi, kam ho letos v únoru soudce poslal za jiné krádeže na tři roky, tak může strávit ještě o pár let více.

 

Vloupání do aut

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do zaparkovaného vozidla. Odcizil z něj kapsář pověšený na sedadle, když ale zjistil, že v něm není nic cenného, pohodil ho na zem a z místa činu odešel s prázdnou. Majitel auta vyčíslil škodu na rozbitém okénku na dva a půl tisíce, v případě dopadení hrozí pachateli za přečin krádeže až dvouleté vězení.

     Stejný trest hrozí i zloději, který se v centru města vloupal do auta, ze kterého si odnesl autorádio v hodnotě 600 korun, i v tomto případě byla škoda na vozidle vyšší než hodnota lupu, přibližně bude muset poškozený za opravu zaplatit patnáct set korun.

 

Vykradené kadeřnictví

     Kadeřnictví v Teplicích vykradl zatím neznámý zloděj, který si z provozovny odnesl zboží za patnáct set korun. Po překonání dveří vnikl dovnitř a odcizil vlasovou kosmetiku a finanční hotovost, policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádeže a po pachateli pátrají.

 

 

21. 6. 2016, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem