Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vykradená chata

TEPLICKO - Krade se i v době nouzového stavu; Vloupání do domu; Požár kůlen. 

Vykradená chata

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v katastru obce Moldava vloupal do rekreační chaty. Zloděj ukradl alkoholické nápoje, plynové topidlo a drobné nářadí, celková škoda byla vyčíslena na sedm tisíc korun. Policisté případ prověřují jako trestné činy krádeže a porušování domovní svobody, pachateli hrozí v případě dopadení s ohledem na spáchání trestného činu v době vyhlášeného nouzového stavu až osmileté vězení.

Vloupání do domu

     Škodu přes sto tisíc korun způsobil neznámý pachatel, který se v Krupce vloupal do rodinného domu. Podle poškozených ukradl peníze, šperky a několik hodinek, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro trestné činy krádeže a porušování domovní svobody.

Požár kůlen

     Policisté prošetřují požár dvou kůlem, ke kterému došlo minulý týden v Bílině. Neznámý pachatel v zahrádkářské kolonii na mosteckém předměstí zřejmě nedodržel zásady požární bezpečnosti při manipulaci s otevřeným ohněm nebo obdobným zdrojem hoření a v důsledku tohoto jednání došlo k zahoření dvou starých kůlen. Celková škoda byla vyčíslena na čtyři tisíce korun, policisté případ zatím přešetřují jako přestupek proti zákonu o požární ochraně.

7. dubna 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem